BE THE LIGHTHOUSE

Om meg - fra sårbarhet til fyrlykt

“Mitt smertens barn” pleide min mamma å kalle meg da jeg var liten. Som barn var jeg ofte engstelig, lei meg og hadde stadig vondt i magen uten noen åpenbar grunn. Jeg fanget opp og fikk med meg alt som skjedde rundt meg. Andres følelser, det usagte, hemmeligheter. Dersom noe gikk galt eller andre hadde det dårlig kjente jeg det som om det var min egen smerte, og følte ofte skyld og dårlig samvittighet. Det var ikke lett for en ikke-høysensitiv omverden å vite hva de skulle gjøre for å hjelpe og støtte meg.

Veien min inn i ungdomstiden og i voksenlivet ble kronglete og strevsom med mye prøving, feiling og leiting. Og en iboende tro på at alle de dyrekjøpte erfaringene ville komme til nytte for meg selv - og andre.

Ønsket om å gjøre en stor forskjell for andre har alltid levd i meg. Jeg er Leadership by Heart-MasterCoach, yogalærer og spesialist i psykomotorisk fysioterapi. Behandling av sjokk og traumer, stress og utbrenthet samt hormonbalanse er noe av det jeg særlig har hjulpet mange kvinner med.

Kunnskapen om høysensitivitet ble et vendepunkt. Jeg gikk fra å tenke at det er noe galt med meg og skamme meg over å være annerledes, til å kjenne stor takknemlighet for sensitiviteten - og alle de medfødte gavene som det innebærer.

Yoga og meditasjon kom til meg da jeg trengte å hjelpe meg selv til bedre helse. Resultatene uteble ikke. Den aller største gevinsten var å bli mamma for første gang - da var jeg hele 43 år.

Leadership by Heart-coaching sine kraftfulle og transformerende verktøy kom også som en gave og fikk noen av de siste brikkene til å falle på plass. Jeg var i ferd med å bli utbrent, trodde jeg ikke orket å hjelpe andre lenger, at jeg måtte finne meg et helt nytt yrke. I stedet for snudde alt.

Jeg er enormt takknemlig for at jeg fremdeles kan gjøre en forskjell for andre. Jeg har verdens beste jobb.

Er DU klar til å skape det livet du lengter etter?

Velkommen til å booke time - jeg gleder meg til å snakke med deg!

Profilbilde3.jpg